Överföra till en enhet
Studio kan skapa filmfiler som är kompatibla med många olika enheter, inklusive de som finns i listan nedan.
Apple
Microsoft Xbox och Xbox One
Nintendo Wii
Sony PS3 och PS4
Sony PSP
Om du överför ett stereoskopiskt 3D-projekt, kommer du att få välja på de 3D-format som är kompatibla med den valda enheten.
* Apple
Studio stöder överföring av filer som är kompatibla med populära Apple-enheter som iPod, iPhone och iPad, och även Apple TV.
Det filformat som används för iPod- och iPhone-kompatibla enheter baseras på MPEG-4-videokomprimeringsteknik. Kombinationen av kraftfull komprimering med en liten 320x240-bildstorlek ger väldigt små filer i relation till de större formaten. De tre förinställningarna för kvalitet väljer olika datafrekvenser, som var och en ger en speciell balans mellan kvalitet och filstorlek.
Apple TV- och iPad-kompatibla filer baseras på videokomprimeringsstandarden H.264. Bildrutestorlek för överföringen är antingen 960x540 för Apple TV (första generationen) eller 720p (senare generationer).
* Microsoft Xbox och Xbox One
Microsoft Xbox-förinställningar låter dig skapa filer för uppspelning i helskärmsstorlek på din Xbox. Två format finns tillgängliga: DivX SD baserat på MPEG-4-videokomprimeringsteknik och WMV HD.
* Nintendo Wii
Pinnacle Studio kan generera filer för uppspelning på ditt Nintendo Wii med stöd för både AVI- och FLV-överföringsformat.
* Sony PS3 och PS4
Du kan exportera filer till din PlayStation genom att välja exporttypen Sony PS3 eller Sony PS4. Studio stöder följande filformat för överföring: Fullstorlek, vilket är 720x400 för DivX och 1080/60i för HD.
* Sony PSP
Studio låter dig exportera filer som är kompatibla med de populära Sony PlayStation Portable-enheterna. Överföringsfilerna är baserade på MPEG-4-videokomprimeringsteknik.
Som med den iPod-kompatibla typen, så skapar kombinationen av kraftfull komprimering med en liten 320x240-bildrutestorlek väldigt små överföringsfiler relativt andra format.