Spara och exportera flerkameraprojekt
När du är klar med att konstruera flerkameraprojektet kan du spara det så att det går att redigera, exportera och dela från Pinnacle Studio.
Viktigt! Vi rekommenderar att du slutför flerkameraredigeringen innan du avslutar Flerkameraredigeraren. Ändringar som du gör i projektet i någon annan redigerare kanske inte stöds om du öppnar projektet igen i Flerkameraredigeraren. Detta betyder att vissa ändringar kan gå förlorade.
* Spara flerkameraprojekt
Klicka på knappen OK längst ner i fönstret för att spara projektet med aktuellt namn (som anges i fönstrets övre högra hörn). Detta stänger Flerkameraredigeraren.
Om du vill byta namn på projektet klickar du på knappen Inställningar innan du avslutar Flerkameraredigeraren. Välj Spara som och skriv ett namn i rutan Projektnamn.
Ditt flerkameraprojekt visas nu i Biblioteket i Pinnacle Studio.
Du öppnar ditt flerkameraprojekt (.mcam) i Pinnacle Studio genom att gå till arbetsytan Redigera och dra flerkameraprojektet från Biblioteket till tidslinjen. Som standard visas projektet som ett sammansatt klipp. Du kan utöka det och arbeta med enskilda spår genom att högerklicka på klippet i tidslinjen och välja Redigera film.