Spara och läsa in titlar
Du kan spara de titlar du skapat och redigerat på din dator. Därifrån kan titlarna exporteras och delas med andra Pinnacle Studio-användare.
* Spara en titel som en förinställning
1 I tidslinjen markerar du den titel du vill spara.
2 I panelområdet Bibliotek klickar du på Titel.
3 I Titelpanelen klickar du på fliken Titel i panelens övre vänstra hörn.
4 Klicka på Spara titel och skriv ett titelnamn.
5 Klicka på Spara.
Som standard sparas titeln som en förinställningstitel i avsnittet Mina titlar i Biblioteket.
* Läsa in en sparad titel
1 I Titelpanelen klickar du på fliken Titel i panelens övre vänstra hörn.
2 Klicka på Läs in titel och gå till den titel du vill använda (.axp-fil).
3 Klicka på Öppna.