Spela in skärmen
Innan du påbörjar skärmfångsten ska videon vara konfigurerad.
* Konfigurera video
1 I fönstret Inställningar anger du följande information:
Projektnamn – ange ett namn på projektet. Detta används i videofilnamnen.
Spara i – ange den plats där du vill spara videofilen.
Obs! Som standard sparas skärmfångst i mappen Dokument (...Dokument/Pinnacle Studio Screen Capture/23.0). Klicka på om du vill skapa en ny mapp och ändra den plats där filen sparas.
Spara som – markera kryssrutan Videofiler, kryssrutan Pinnacle Studio-projekt eller båda två.
* Spela in skärmfångsten
1 I fönstret Källa väljer du inställningar på fliken Inställningar.
2 I fönstret Inställningar klickar du på Starta/fortsätt inspelning för att starta skärmfångsten.
Alla aktiviteter inuti det angivna fångstområdet spelas in. Skärmfångsten startar efter nedräkningen.
Obs! Du kan trycka på F10 för att stoppa och på F11 för att pausa eller återuppta skärmfångsten.
3 I fönstret Inställningar klickar du på Stoppa inspelning för att avsluta skärmfångsten.
Obs! Obs! Skärmfångsten placeras i den anpassade mapp du har angett, och du kan lägga till den i Pinnacle Studio-biblioteket.