Før du går i gang
Tak for dit køb af Pinnacle Studio™23. Vi håber, du får glæde af programmet. Hvis du ikke tidligere har anvendt Pinnacle Studio, anbefaler vi, at du opbevarer brugervejledningen i nærheden til fremtidig brug, også selvom du ikke læser den fra ende til anden.

Bemærk: Ikke alle funktioner, der er beskrevet i brugervejledningen, medfølger i alle versioner af Pinnacle Studio. Gå til www.pinnaclesys.com, og se tabellen Compare for at få flere oplysninger.