Appendiks A: Problemløsning : Kompatibilitet med optagelseshardware
Kompatibilitet med optagelseshardware
Pinnacle Studio er blevet testet og fungerer fint sammen med en bred vifte af hardware til videooptagelse. Dog er der visse ældre enheder, som ikke understøttes.
* Understøttet hardware
Følgende optagelsesenheder fungerer sammen med alle udgaver af Pinnacle Studio.
USB-baseret
710-USB
510-USB
700-USB
500-USB
MovieBox Deluxe
DVC-90
DVC-100
DVC-101
DVC-103
DVC-107
DVC-130 (ingen tilgængelige 64-bit-drivere)
DVC-170 (ingen tilgængelige 64-bit-drivere)
PCI-baseret
700-PCI (Pinnacle Studio Deluxe 2)
500-PCI (Pinnacle AV/DV)
Alle 1394-kort
* Ikke-understøttet hardware
Følgende liste af hardware kunne bruges i ældre udgaver af Studio, men kan ikke længere garanteres eller understøttes.
DC10
DC10 Plus
MovieBox® DV
Dazzle® DVC 80, 85
Linx
MP 10
S400