Eksportøren : Udkørsel til web
Udkørsel til web
Eksportøren i Pinnacle Studio lader dig dele dine filmkreationer med dit sociale netværk på Facebook, med dine faglige kammerater på Vimeo, og med potentielt hele verden på YouTube.
Lagring af dine medier og projekter i Box betyder, at de også er tilgængelige fra din smartphone eller tablet og nemt kan overføres mellem computere i forbindelse med samarbejde og bekvem adgang.
Hvis du ikke allerede er logget ind på udbyderens hjemmeside, vises en logonside.
* Facebook
Når du er logget ind på din Facebook-konto, kan du indtaste en ny titel, eller beskrivelse til din film og vælge format og indstillinger for privatliv i rullemenuerne.
* Vimeo
Når du er logget ind på din Vimeo-konto, kan du ændre filmens titel, beskrivelse og tags. Vælg det fortrukne format i rullemenuen.

* YouTube
Når du er logget ind på din YouTube-konto, kan du indtaste en ny titel, beskrivelse eller nye tags. Vælg format, kategori og fortrolighedsindstillinger i rullemenuerne.
* Efter upload
Når overførslen er færdig, har du mulighed for at åbne en webbrowser for at se din kreation, eller vende tilbage til Studio. For Facebook, YouTube og Vimeo, skal din fil behandles, før den kan ses online, og er derfor måske ikke umiddelbart tilgængelig.