Korrektioner : Stabiliser
Stabiliser
Ligesom med den elektroniske stabilisering i digitale videokameraer minimerer dette værktøj rystelser og vibrationer forårsaget af utilsigtede kamerabevægelser. Hvis du bruger denne effekt, vil de yderste områder af billedet blive fjernet, mens en del af billedet forstørres op til 20 %, så det fylder rammen.
Når Stabiliser er blevet anvendt, skal videoen renderes for at blive forhåndsvist korrekt. I stedet for at bruge funktionen Afspil på værktøjslinjen kan du klikke på Render & Afspil i menuen Stabiliser for at forhåndsvise din video.