Otsikkoeditori : Otsikkoeditorin avaaminen
Otsikkoeditorin avaaminen
Otsikkoeditori voidaan avata kahdella tavalla: kaksoisnapsauttamalla jotain otsikkoa Kirjastossa tai oman projektin aikajanalla, tai klikkaamalla Otsikko-painiketta työkalupalkissa projektin aikajanalla.
* Avainsanat otsikoiden nimissä
Joissakin mukana toimitetuista otsikoista Kirjastossa on läpinäkyviä alueita, joiden kautta taustalla olevien kappaleiden sisältö näkyy. Näiden otsikoiden nimikkeet sisältävät avainsanan ”overlay”.
Kokonäytön otsikoilla ei ole läpinäkyviä alueita: ne täyttävät täysin videokuvaruudun. Niiden nimet sisältävät avainsanan ”fullscreen”.
Kirjastossa voit helposti katsella vain otsikoita yhdestä tai muista tyypeistä etsimällä sopivalla avainsanalla.
Vihje: Muita hakusanoja, joita voit kokeilla otsikoiden kanssa Kirjastossa ovat "roll", "crawl", "name" ja "title".
* Otsikon tallentaminen
Otsikkoeditorin Tiedosto-valikossa olevan Tallenna otsikko -komennon avulla voit tallentaa otsikot tietokoneen tiedostojärjestelmään. Sieltä otsikkoja voidaan viedä muihin tietokoneisiin ja niitä voidaan jakaa muille Pinnacle Studion käyttäjille. Jos tallennat otsikon tarkkailukansioon, muokattu otsikko näkyy Kirjastossa automaattisesti.
* Otsikkoeditorin sulkeminen
Voit sulkea otsikkoeditorin käyttämällä mitä tahansa seuraavista vaihtoehdoista:
Napsauta OK-painiketta otsikkoeditorin oikeassa alakulmassa. Jos avasit otsikon Kirjastosta, sinua pyydetään tallentamaan kaikki otsikon muutokset uudella nimellä. Jos avasit otsikon aikajanalta, uusi tai päivitetty otsikkosi tulee osaksi nykyistä projektia.
Napsauta Peruuta-painiketta Otsikkoeditorin alaosassa. Mitään tekemiäsi muutoksia ei tallenneta.
Napsauta Peruuta-painiketta (X) ikkunan oikeassa yläkulmassa. Tämä vastaa Peruuta-painikkeen napsauttamista, paitsi jos olet tehnyt muutoksia, jolloin sinulle annetaan mahdollisuus tallentaa ennen sulkemista.