Korjaukset : Videon korjaus
Videon korjaus
Videoeditorissa on keskellä esikatselunäyttö ja oikealla alue korjausten ja tehosteiden asetuksille, samaan tapaan kuin muissakin mediaeditoreissa. Jos video sisältää ääniraidan, myös kelluvat paneelit äänenhallinnalle tulevat esiin. Paneelit on alun perin sijoitettu ylävasemmalle, mutta voit vetää ne uusiin ankkurointipaikkoihin ikkunan kummalle tahansa puolelle.
Lisätietoa videoeditorin avaamisesta korjaustyökaluihin sekä mediaeditoreiden yleisistä toiminnoista on kohdassa Aikajanan median korjaaminen.
Lisätietoja säätimistä, jotka ovat käytössä kun Ääni-välilehti on varattuna, on kohdassa Äänen editointi.
* Video-/äänivaihdin
Jos mukana on ääniraita, ruudun ylävasemmalle avautuu välilehti, josta voidaan siirtyä Äänieditoriin.
* Aaltomuotonäyttö
Tämä kelluva paneeli näyttää osan äänenvoimakkuuden graafisesta kuvaajasta videon keston päällä. Aaltomuodosta näkyvä osa on keskitetty senhetkisen toiston kohdan päälle.
Kun vaihdat Äänieditoriin, näet samassa kohtaa näyttöä videon esikatselupaneelin.