Ennen kuin aloitat : Ohje ja työkaluvihjeet
Ohje ja työkaluvihjeet
Pinnacle Studion käytön aikana on saatavana välitöntä apua Ohje-valikon kautta.
* Ohje
Ohje-valikon avulla voit käyttää monia eri oppimisresursseja. Napsauttamalla Ohje > Käyttöopas voit siirtyä Learning Center -sivulle, jossa on linkkejä video-opastusohjelmiin ja Pinnacle Studio 23 -käyttöoppaan PDF-tiedostoon sekä muita yhteisö- ja tukilinkkejä.
Ohje-painike sijaitsee valikkorivillä.
* Video-opastusohjelmat
Voit katsoa video-opastusohjelmia Learning Center -sivulta (Ohje > Käyttöopas) tai käymällä suoraan seuraavilla sivustoilla:
StudioBacklot.tvhttps://www.studiobacklot.tv/studio23
Ensimmäistä kertaa StudioBacklot.tv:tä käyttävät saavat 10 päivän täyden käyttöoikeuden StudioBacklot.tv-palveluun, jossa on täysin uutta Pinnacle Studio 23 -aiheista sisältöä, paljon muuta koulutusta sekä rojaltivapaa aineistopankki. (Koulutus on saatavana englanniksi ja ranskaksi.)
* Työkaluvihjeet
Voit selvittää, mitä painike tai muu Studion säädin tekee, pysäyttämällä hiiren kohdistimen sen päälle. Näkyviin tulee työkaluvihje, joka selittää säätimen toiminnan.