Asetukset : Ohjauspaneelin näppäimistöasetukset
Ohjauspaneelin näppäimistöasetukset
Studio tarjoaa sekä kattavan valikoiman näppäimistön oletuspikanäppäimiä että keinon niiden muokkaamiseen. Ohjauspaneelin Näppäimistö-sivulla on luettelo kaikista komennoista, joita voidaan käyttää pikanäppäimillä, sekä näille komennoille mahdollisesti määritetyt pikanäppäimet. Komennot on ryhmitelty osioittain.
* Näppäimistön pikanäppäimen lisääminen:
1 Valitse kohdekomento.
2 Napsauta Paina pikanäppäimiä -muokkausruutua.
3 Paina halutun pikanäppäintoiminnon näppäintä. Jos pikanäppäin on jo käytössä, Pikanäppäintä käyttää -pudotusvalikko näyttää ristiriitaiset komennot.
4 Liitä annettu pikanäppäin valittuun komentoon napsauttamalla Määritä-painiketta.
Pikanäppäimen määrittäminen ei poista tiettyjen näppäinyhdistelmien ja muiden komentojen yhteyksiä. Eri komennot saattavat itse asiassa käyttää samaa pikanäppäintä, kunhan ne toimivat eri yhteyksissä. Esimerkiksi Ctrl+L on oletuspikanäppäin kahdelle komennolle: Aikajana > Lukitse raita ja Mediaeditori > Kierrä vasemmalle. Toiminto aktivoituu käyttämäsi Pinnacle Studion osan mukaan.
* Pikanäppäimen poistaminen:
1 Valitse kohdekomento.
2 Valitse poistettava pikanäppäin Valitun komennon pikanäppäimet -pudotusvalikosta.
3 Napsauta Poista-painiketta.
* Oletusasetusten palauttaminen
Näppäimistön oletusmääritykset voidaan palauttaa joko nykyiselle komennolle (Palauta nykyinen -painike) tai kaikille komennoille kerralla (Palauta kaikki -painike).