Viejä : Tallennus verkkoon
Tallennus verkkoon
Pinnacle Studion Viejän avulla voit jakaa luomiasi elokuvia sosiaalisessa verkostossasi Facebookissa, työkavereidesi kanssa Vimeossa sekä mahdollisesti koko maailman kanssa YouTubessa.
Tallentamalla mediaa ja projektejasi pilveen pääset käyttämään niitä myös älypuhelimellasi tai tabletillasi, ja tiedostoja voidaan helposti siirtää tietokoneiden välillä.
Jos et ole vielä kirjautunut julkaisusivustolle, näyttöön ilmestyy kirjautumisikkuna.
* Facebook
Kun olet kirjautunut sisään Facebook-tilillesi, voit antaa uuden otsikon tai elokuvan kuvauksen tai valita pudotusvalikoista Tallennusmuoto- ja Yksityisyys-asetukset.
* Vimeo
Kun olet kirjautunut sisään Vimeo-tilillesi, voit muokata elokuvan Otsikko-, Kuvaus- ja Tunnisteet-asetuksia. Valitse haluamasi tallennusmuoto pudotusvalikosta.

* YouTube
Kun olet kirjautunut sisään YouTube-tilillesi, voit antaa uuden otsikon tai kuvauksen tai uusia tunnisteita. Valitse pudotusvalikoista Tallennusmuoto- ja Yksityisyys-asetukset.
* Lähettämisen jälkeen
Kun lähettäminen on valmis, voit katsella luomustasi avaamalla verkkoselaimen tai voit palata Studioon. Jos lataat videon Facebookiin, YouTubeen tai Vimeoon, tiedosto on ensin prosessoitava, jotta sitä voidaan katsella verkossa. Näin tiedostosi ei välttämättä ole välittömästi katseltavissa.