Korjaukset : Valokuvan editointityökalut
Valokuvan editointityökalut
Nämä työkalut löytyvät Valokuvaeditorin alapalkista. Ne ovat käytettävissä ainoastaan valokuville ja muille graafisille kuville, jotka on ladattu Kirjastosta. Niitä ei voi käyttää aikajanalta avattuihin kuviin.
* Kuvan kiertäminen
Kuvan esikatselun alla vasemmalla on kaksi kääntyvän nuolen kuvaketta. Napsauttamalla kuvakkeita voit kiertää Kirjastosta avattua kuvaa joko myötä- tai vastapäivään 90 astetta kerrallaan.
Kiertäminen valokuvaeditorilla on mahdollista ainoastaan, jos valokuva on avattu Kirjastosta. Projektin aikajanalta avattuja leikkeitä voidaan kiertää käyttämällä 2D-editori-tehostetta.
* Ennen ja jälkeen
Editoidessasi valokuvia voit vertailla suoraan alkuperäistä versiota korjattuun versioon. Kolmeen käytettävissä olevaan näkymään päästään käsiksi painikkeen oikealla puolella olevasta nuolesta.
Jaettu kuva: Esikatselun alempi puolisko näyttää korjaukset. Voit säätää jakavan viivan pystysuuntaisen sijainnin vetämällä viivan keskiosasta ylös tai alas hiirellä. Voit myös jakaa kuvan viistosti tarttumalla jommaltakummalta puolelta viivaa ja kiertämällä.
Koko kuva rinnakkain: Oikealla puolella oleva kuva näyttää korjaukset.
Koko kuva ylhäällä ja alhaalla: Alempi kuva näyttää korjaukset.