Korjaukset : Vakautus
Vakautus
Samoin kuin elektroninen vakautin digitaalisissa videokameroissa, tämä työkalu vähentää kameran tahattomien liikkeiden aiheuttamaa tärinää. Tätä tehostetta käytettäessä kuvan ulommat alueet poistetaan ja vaihteleva osuus kuvasta suurennetaan jopa 20-prosenttisesti kehyksen täyttämiseksi.
Vakautuksen jälkeen video on renderöitävä, jotta se näkyy oikein esikatselussa. Kun haluat esikatsella, valitse työkalupalkin Toisto-painikkeen sijaan Vakauta-paneelissa oleva Renderöi ja toista.