Otsikkoeditori : Kirjasto Otsikkoeditorissa
Kirjasto Otsikkoeditorissa
Kirjasto näkyy Otsikkoeditorissa välilehtipaneelina ikkunan vasemmalla puolella. Yläosassa olevat välilehdet antavat pääsyn kaikkeen saatavilla olevaan mediaan ja sisältöön.
* Kirjaston median lisääminen otsikkoon
Voit lisätä videon tai valokuvan otsikkoon vetämällä sen Kirjastosta Editoi-ikkunaan. Uusi elementti luodaan oletuskokoisena kohtaan, johon pudotat sen editointi-ikkunassa. Voit sitten siirtää elementtiä, muuttaa sen kokoa tai kääntää sitä haluamallasi tavalla.
Voit lisätä videon tai valokuvan koko näytön taustaksi otsikollesi. Tee näin pudottamalla se taustan pudotusalueelle, joka löytyy Taustan asetukset -alipaneelista. Saat lisätietoja kohdasta Taustan asetukset.
Voit myös käyttää videota tai valokuvaa täytteenä tekstisi pinnalle, reunalle tai varjolle. Näin voit tehdä lisäämällä ensin pinnan, reuna tai varjostuksen Ulkoasun asetuksiisi käyttäen lisää-painikkeita. Pudota sitten kuvasi tai videosi pudotusalueelle Täytä-painikkeen oikealle puolelle.