Bewerken : Video draaien
Video draaien
U kunt de videoclips draaien die u aan de tijdlijn hebt toegevoegd. U kunt een videoclip met stappen van 90 graden (links- of rechtsom) draaien of een aangepaste draaiing kiezen.
* Een videoclip in stappen van 90 graden draaien
1 Klik in de Tijdlijn met de rechtermuisknop op de videoclip die u wilt draaien.
2 Kies Rotatie in het contextmenu en kies een van de volgende opties:
Rechtsom roteren: Hiermee wordt de clip 90 graden rechtsom gedraaid.
Linksom roteren: Hiermee wordt de clip 90 graden linksom gedraaid.
* Een videoclip een willekeurig aantal graden draaien
1 Selecteer de videoclip die u wilt draaien in de tijdlijn.
2 Open het deelvenster Editor.
3 Typ een waarde in het vak Rotatie in de lijst Eigenschappen van de clip of sleep de schuifregelaar om het aantal graden in te stellen waarmee u wilt draaien.
Opmerking: U kunt keyframes gebruiken om verschillende rotatiewaarden voor de clip in te stellen.