Correcties : Media-items in de bibliotheek corrigeren
Media-items in de bibliotheek corrigeren
U kunt correcties toepassen op media-items in de bibliotheek Het bestand achter de gecorrigeerde media wordt niet aangepast: in plaats hiervan worden de correctieparameters opgeslagen in de bibliotheekdatabase en opnieuw toegepast wanneer het item wordt weergegeven of gebruikt. Als u wilt, kunt u nog meer correcties op de tijdlijn aanbrengen, hoewel deze geen effect hebben op het bibliotheekitem.
* Correcties toepassen op media-items in de bibliotheek
1 Voer een van de volgende handelingen uit in het deelvenster Bibliotheek:
Klik met de rechtermuisknop op de thumbnail van een media-item (video-, foto- of audiobestand) en kies Openen in Correctie-editor.
Dubbelklik op de thumbnail van een media-item.
2 Pas in het venster Correcties de gewenste wijzigingen toe en klik op OK om terug te keren naar de bibliotheek.
U kunt het gecorrigeerde mediabestand nu toevoegen aan projecten. De correctie wordt dan naar alle toekomstige projecten doorgevoerd.
* Correcties verwijderen voor media-items in de bibliotheek
1 Klik in het deelvenster Bibliotheek met de rechtermuisknop op de thumbnail van een media-item waarop correcties zijn toegepast en kies Terugkeren naar origineel.