De Exporter : Opties en instellingen voor exporteren
Opties en instellingen voor exporteren
* Uw film voorbereiden voor uitvoer
Uw film is meestal pas na enkele voorbewerkingen volledig gereed voor uitvoer. In het algemeen moet Pinnacle Studio overgangen, titels, schijfmenu's en video-effecten ‘renderen’ (videoframes genereren in de uitvoerindeling) die u aan uw film hebt toegevoegd. Alle bestanden die tijdens het renderen worden gegenereerd, worden opgeslagen in de map voor hulpbestanden, waarvan u de locatie kunt instellen in het applicatie-instellingen-venster.
* Maken tussen markeringen
Voor uitvoer naar een bestand of de cloud hebt u de mogelijkheid om alleen een geselecteerd gedeelte van uw film te exporteren. Verplaats de trimmarkeringen in het gedeelte Player van de Exporter om aan te duiden welk gedeelte van de film u wilt exporteren.
Stel de begin- en eindgreep in om een deel van de tijdlijn te exporteren.