Opnamen van meerdere camera's bewerken : Video- en audioclips importeren in de Multicamera Editor
Video- en audioclips importeren in de Multicamera Editor
De eerste stap voor het maken van een multicameraproject is het importeren van de clips in de Multicamera Editor. In de meeste gevallen gaat het hierbij om een selectie van clips van dezelfde gebeurtenis, die zijn geïmporteerd in de bibliotheek van Pinnacle Studio.
U kunt met maximaal zes videoclips tegelijk werken en maximaal twee onafhankelijke audioclips toevoegen.
* Videoclips importeren in de Multicamera Editor
1 Selecteer alle clips die u wilt gebruiken in de Pinnacle Studio-bibliotheek.
2 Klik op de werkbalk van de tijdlijn op de knop Multicamera Editor .
3 Typ in het venster Importeren vanaf meerdere camera's een naam in het vak Projectnaam.
4 Controleer de clips in de lijst met projectclips in het rechterdeelvenster.
Als u de volgorde van de clips wilt wijzigen, sleept u een clip naar een nieuwe plaats in de lijst.
Als u meer video- of audioclips wilt toevoegen, kiest u de gewenste track in het venster Bibliotheek en sleept u het naar de lijst met projectclips.
Als u een clip wilt verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op een clip en kiest u Verwijderen.
5 Klik op OK.