Schijfprojecten : MyDVD-schijfprojecten
MyDVD-schijfprojecten
U kunt uw projecten uitvoeren als Pinnacle Studio-project door ze naar MyDVD te exporteren. MyDVD is een eenvoudige toepassing voor dvd-productie dat gebruikmaakt van sjablonen waarmee u professionele schijfprojecten kunt maken met menu's en muziek. Zie Uitvoeren naar MyDVD voor meer informatie.
U kunt hoofdstukmarkeringen toevoegen in Pinnacle Studio die worden weergegeven in het MyDVD-project.
* Een schijfproject maken
1 Voer een van de volgende handelingen uit:
Kies Bestand > Nieuw > Schijf om een nieuw schijfproject te starten.
Voor bestaande projecten opent u het gewenste filmproject op de tijdlijn en klikt u op de tijdlijnwerkbalk op de knop Werkbalk Authoring openen .
2 Stel uw schijfproject samen met dezelfde besturingselementen en technieken die u voor filmprojecten gebruikt.
3 Klik op de knop Exporteren naar MyDVD onder de tijdlijnwerkbalk om het schijfproject te exporteren.
* Hoofdstukmarkeringen toevoegen aan een schijfproject
1 Zorg dat uw project op de tijdlijn is geopend en dat de knop Werkbalk Authoring openen is ingeschakeld.
2 Gebruik de scrubber om naar het frame te gaan waaraan u een hoofdstukmarkering wilt toevoegen.
3 Klik op de tijdlijnwerkbalk op de knop Creëer hoofdstukmarkering .
Er wordt een markering weergegeven in de balk onder de tijdlijnwerkbalk, boven de scrubber van de tijdlijn.
Als u de naam van het hoofdstuk wilt wijzigen, typt u een nieuwe naam in het betreffende hoofdstukvak op de tijdlijnwerkbalk.
Als u een hoofdstukmarkering wilt verwijderen, gaat u naar de markering met de pijltoetsen naast de naam van het hoofdstuk en klikt u op de knop Verwijder hoofdstukmarkering .