De Exporter : Uitvoeren naar een apparaat
Uitvoeren naar een apparaat
Met Studio kunt u filmbestanden maken die compatibel zijn met een groot aantal apparaten, waaronder de hieronder weergegeven apparaten.
Apple
Microsoft Xbox en Xbox One
Nintendo Wii
Sony PS3 en PS4
Sony PSP
Als u een stereoscopisch 3D-project exporteert, worden de 3D-indelingen geboden die compatibel zijn met het geselecteerde apparaat.
* Apple
Studio ondersteunt de export van bestanden die compatibel zijn met populaire Apple-apparaten zoals iPod, iPhone en iPad, alsook met Apple TV.
De bestandsindeling die wordt gebruikt voor iPod- en iPhone-compatibele apparaten is gebaseerd op MPEG-4-videocompressietechnologie. De combinatie van krachtige compressie met een klein 320x240 beeldformaat produceert zeer kleine uitvoerbestanden in vergelijking met de uitgebreidere formaten. De drie kwaliteitsinstellingen selecteren verschillende gegevenssnelheden en bieden ieder een andere balans van kwaliteit en bestandsgrootte.
Apple TV- en iPad-compatibele bestanden zijn gebaseerd op H.264-videocompressiestandaard. De uitvoerframegrootte is 960x540 voor Apple TV (1G) of 720p (latere generaties).
* Microsoft Xbox en Xbox One
Met de instellingen voor Microsoft Xbox kunt u bestanden maken voor afspelen in volledig scherm op uw Xbox. Er zijn twee indelingen beschikbaar: DivX SD op basis van MPEG-4-videocompressietechnologie en WMV HD.
* Nintendo Wii
Pinnacle Studio kan bestanden genereren om af te spelen op uw Nintendo Wii met de ondersteuning van de uitvoerindelingen AVI en FLV.
* Sony PS3 en PS4
U kunt bestanden exporteren naar uw PlayStation 3 door het exporttype Sony PS3 of Sony PS4 te selecteren. Studio ondersteunt tevens de volgende bestandsindelingen: Volledige grootte, in DivX-bestandsindeling bij 720 x 400 en HD 1080/60i.
* Sony PSP
Met Studio kunt u bestanden exporteren die compatibel zijn met de populaire Sony PlayStation Portable-apparaten. Uitvoerbestanden zijn gebaseerd op MPEG-4-videocompressietechnologie.
Net als bij het iPod-compatibele type, produceert de combinatie van krachtige compressie met een klein 320x240 beeldformaat zeer kleine uitvoerbestanden in vergelijking met andere formaten.