De Exporter : Uitvoeren naar het web
Uitvoeren naar het web
Met de Pinnacle Studio Exporter kunt u uw filmcreaties delen met uw sociale netwerk op Facebook, met uw zakelijke contacten op Vimeo en met misschien wel de hele wereld op YouTube.
Wanneer u uw media en projecten opslaat in de cloud, kunt u deze ook openen op uw smartphone of tablet, en kunt u ze eenvoudig overdragen tussen computers voor samenwerking en gemakkelijke toegang.
Als u zich nog niet heeft aangemeld op de site van de provider, wordt een aanmeldingspagina weergegeven.
* Facebook
Nadat u zich heeft aangemeld bij uw Facebook-account, kunt u een nieuwe Titel of Beschrijving invoeren voor uw film en instellingen voor de Indeling en Privacy selecteren in de vervolgkeuzemenu's.
* Vimeo
Nadat u zich heeft aangemeld bij uw Vimeo-account, kunt u de Titel, Beschrijving en Tags van de film wijzigen. Kies de Indeling van uw voorkeur in het vervolgkeuzemenu.

* YouTube
Nadat u zich heeft aangemeld bij uw YouTube-account, kunt u een nieuwe Titel, Beschrijving of nieuwe Tags invoeren. Kies uw instellingen voor Categorie en Privacy in de vervolgkeuzemenu's.
* Na het uploaden
Wanneer de upload voltooid is, heeft u de optie om een webbrowser te openen om uw creatie te bekijken of om terug te gaan naar Studio. Voor Facebook, YouTube en Vimeo moet uw bestand worden verwerkt voordat het online kan worden weergegeven, en is dus mogelijk niet meteen beschikbaar.