De Titel-editor : Voorkeuzen voor het uiterlijk
Voorkeuzen voor het uiterlijk
De tab Uiterlijken van de standaardwaarde-selector van de Titel-editor biedt visuele stijlen voor de tekst- en vormlagen in uw titel.
* Voorbeelden van uiterlijken
Om een voorbeeld van een uiterlijk op een laag te bekijken, selecteert u eerst de laag, opent u de tab Uiterlijken van de standaardwaarde-selector en plaatst u de muisaanwijzer op de miniaturen. Als u doet, toont het venster Bewerken een voorbeeld van uw titel met het geselecteerde Uiterlijk. Zo kunt u het effect ervan in de context beoordelen.
* Een uiterlijk toepassen
Om een uiterlijk toe te passen op een laag met tekst of een vectorafbeelding, selecteert u de laag eerst door met de muis te klikken in het venster Bewerken of de Lagenlijst. U kunt ook meerdere lagen tegelijk aanmerken door meerdere selecties of een laaggroep te gebruiken.
Om met Uiterlijken te werken, selecteert u eerst een reeks standaardwaarden: Standaard, Schaduw, Schuine rand of Omtrek. Ga met de muis over de thumbnails om een voorbeeld te bekijken; klik op de thumbnail om een uiterlijk op de huidige laag toe te passen.
Nadat u de laag/lagen om te wijzigen hebt geselecteerd, gebruikt u een van de volgende methodes om een uiterlijk toe te passen:
Klik op de thumbnail in de standaardwaarde-selector.
Sleep de thumbnail uit de standaardwaarde-selector naar de laag in het venster Bewerken.
Sleep de thumbnail van de standaardwaarde-selector naar een van de lagen of gegroepeerde lagen in de kop Lagenlijst.