De Importer : Media-items voor import selecteren
Media-items voor import selecteren
Iedere bron die wordt ondersteund door de Importer heeft zijn eigen set instellingen voor het selecteren van het materiaal. Als u op het brontype klikt, wordt het hoofdgebied van de Importer geconfigureerd met de juiste besturingselementen.
* Importeren van bestand
Er zijn twee methoden voor het importeren van mediabestanden van bestandsgebaseerde opslagmedia zoals lokale harde schijven, optische stations, geheugenkaarten en USB-sticks.
Selecteer het tabblad Mijn computer om specifieke onderdeelbestanden of groepen bestanden te selecteren die u wilt importeren.
Selecteer het tabblad Assets zoeken om één of meerdere mappen te selecteren en alle media-items van de gewenste types in deze mappen te importeren.