Montages en sjablonen : Basisbeginselen van sjablonen
Basisbeginselen van sjablonen
Hieronder beschrijven we de basisprocedure voor het kiezen en vullen van een sjabloon. Raadpleeg het gedeelte voor elk type sjabloon voor meer gedetailleerde informatie.
* Een sjabloon gebruiken
1 Klik op het tabblad Bewerken op de navigatiebalk voor het deelvenster Bibliotheek en kies Montages en sjablonen .
2 Ga naar de gewenste categorie en klik in de bibliotheek op de thumbnail van de sjabloon die u wilt gebruiken.
U kunt een voorbeeld van de sjabloon bekijken in het deelvenster Player.
3 Sleep de sjabloon die u wilt gebruiken naar de tijdlijn.
4 Voer een van de volgende handelingen uit om media toe te voegen aan een sjabloon:
Montagesjablonen (Thema's): dubbelklik op de sjabloon op de tijdlijn om de Montage-editor te openen.
Sjablonen voor gedeeld scherm: klik met de rechtermuisknop en selecteer Openen in subeditor.
Mijn sjablonen: klik met de rechtermuisknop en kies Openen in subeditor.
5 Voeg de gewenste inhoud toe of bewerk deze en klik op OK om terug te keren naar het hoofdvenster van de toepassing.