Pinnacle Studio gebruiken : Het tabblad Importeren
Het tabblad Importeren
Importeren is een voorbereidende stap. Hierbij gaat om procedures zoals het ‘vastleggen’ van video vanaf uw videocamera, het downloaden van foto’s vanaf een digitale camera en het kopiëren van mediabestanden naar uw lokale harde schijf vanaf een netwerklocatie.
De Pinnacle Studio Importer biedt gereedschappen voor deze taken, evenals de functie Snapshot om frames van videobestanden vast te leggen en het stop-motion-gereedschap om video's frame voor frame op te bouwen. Zie De Importer voor meer informatie.
Importopdrachten in het bestandsmenu: Wanneer u Importeren kiest in het bestandsmenu, heeft dit hetzelfde effect als wanneer u op het tabblad Importeren klikt: de Importer wordt geopend. Het menu biedt nog andere importopties. Bij elke van deze opties wordt er een Windows-dialoogvenster geopend voor het importeren van bestanden van een harde schijf of andere lokale opslag.
Met Vorige Pinnacle Studio-projecten importeren kunt u filmprojecten laden die in eerdere versies van Studio zijn gemaakt.
Met Projecten van Studio-app voor iPad importeren importeert u geëxporteerde projecten uit de Studio-app voor de iPad.

Studio Importer