MultiCam Capture Lite : Het scherm opnemen
Het scherm opnemen
Configureer eerst de instellingen van de video voordat u het scherm gaat opnemen.
* Uw video configureren
1 Geef de volgende details op in het venster Instellingen:
Projectnaam — Voer een naam in voor het project. Deze wordt gebruikt in de bestandsnaam van de video's.
Opslaan naar — Hier kunt u de locatie opgeven waarop u het videobestand wilt opslaan.
Opmerking: Schermopnamen worden standaard opgeslagen in de map Documenten (...Documenten/Pinnacle Studio Screen Capture/23.0). Klik op om een nieuwe map toe te voegen en de locatie voor het opslaan van het bestand te wijzigen.
Opslaan als — Schakel het selectievakje Videobestanden of het selectievakje Pinnacle Studio-project of beide in.
* Het scherm vastleggen
1 Kies een van de instellingen op het tabblad Instellingen van het venster Bron.
2 Klik in het venster Instellingen op Opname starten/hervatten om het vastleggen van het scherm te starten.
Alle activiteiten in het opgegeven opnamegebied worden vastgelegd. De schermopname start na het aftellen.
Opmerking: Druk op F10 om de opname te stoppen en op F11 om de schermopname te pauzeren of te hervatten.
3 Klik in het venster Instellingen op Opnemen stoppen om het vastleggen van het scherm te stoppen.
Opmerking: NB: De schermopname wordt toegevoegd aan de aangepaste map die u hebt opgegeven en u kunt deze toevoegen aan de bibliotheek van Pinnacle Studio.