MultiCam Capture Lite : Een project voor scherm vastleggen starten
Een project voor scherm vastleggen starten
* Het venster voor scherm vastleggen openen
Klik op het programmapictogram van MultiCam Capture Lite of selecteer MultiCam Capture Lite in de lijst met programma's in het menu Start.
* Werkruimte
U kunt het opnemen besturen en de instellingen voor uw opnamen kiezen in het venster Instellingen.
In het venster Bron kunt u kiezen uit het vastleggen van uw computerscherm, uw webcam of beide. U kunt ook instellingen voor uw bronnen kiezen.