Appendix A: Felsökning : Kompatibilitet med inspelningsmaskinvara
Kompatibilitet med inspelningsmaskinvara
Pinnacle Studio har testats och befunnits fungera med ett brett utbud maskinvara för videoinspelning. Emellertid finns det en del äldre modeller som inte stöds.
* Maskinvara som stöds
Följande inspelningsenheter fungerar med alla versioner av Pinnacle Studio.
USB-baserade
710-USB
510-USB
700-USB
500-USB
MovieBox Deluxe
DVC-90
DVC-100
DVC-101
DVC-103
DVC-107
DVC-130 (inga 64-bitarsdrivrutiner är tillgängliga)
DVC-170 (inga 64-bitarsdrivrutiner är tillgängliga)
PCI-baserade
700-PCI (Pinnacle Studio Deluxe 2)
500-PCI (Pinnacle AV/DV)
Alla 1394-kort
* Maskinvara som saknar stöd
Följande lista över maskinvara levererades med äldre versioner av Studio och saknar numera garanti eller stöd.
DC10
DC10 Plus
MovieBox® DV
Dazzle® DVC 80, 85
Linx
MP 10
S400