Korrigeringar : Korrigera video
Korrigera video
Liksom de övriga medieredigerarna har Videoredigeraren ett fönster i mitten för förhandsgranskning, och ett fält till höger för korrigering och effekter. Om videon innehåller ett ljudspår kommer även svävande paneler för ljud att dyka upp. De ligger normalt sett i övre vänstra hörnet, men du kan dra ner dem till andra lägen och fästa dem på valfri sida av fönstret.
Information om hur man öppnar Videoredigeraren och kommer åt korrigeringsverktygen, samt allmänna funktioner i medieredigerarna, finns i Korrigera media på tidslinjen.
Detaljer om de tillgängliga kontrollerna när fliken Ljud är vald finns i Redigera ljud.
* Växla mellan video och ljud
Om det finns ett ljudspår visas en flik uppe till vänster på skärmen där du kan växla till Ljudredigeraren.
* Vågformsvisning
Denna flytande panel visar grafiskt en del av ljudvolymen under videons varaktighet. Den del av vågformen som visas är centrerad på aktuell uppspelningsposition.
När du växlar till Ljudredigeraren ser du en förhandsgranskningspanel för video på samma ställe på skärmen.