Innan du börjar : Hjälp och verktygsbeskrivningar
Hjälp och verktygsbeskrivningar
Det finns direkthjälp på Hjälp-menyn när du arbetar i Pinnacle Studio.
* Hjälp
På Hjälp-menyn finns olika inlärningsresurser. Klicka på knappen Hjälp > Användarhandbok så öppnas sidan Lärocenter med länkar till videosjälvstudier, en PDF-version av Användarhandbok för Pinnacle Studio 23 samt andra länkar till onlinegrupper och support.
Hjälp-knappen finns på menyraden.
* Videosjälvstudier
Du kan komma åt videosjälvstudier från sidan Lärocenter (Hjälp > Användarhandbok) eller genom att gå direkt till följande webbplatser:
StudioBacklot.tvhttp://www.studiobacklot.tv/studio23
Nya användare av StudioBacklot.tv får 10 dagars tillgång till allt på StudioBacklot.tv, med helt nytt innehåll för Pinnacle Studio 23, massor med annan utbildning och ett royaltyfritt arkivbibliotek. (Utbildningen finns på engelska och franska.)
* Verktygstips
Genom att hålla markören stilla över en knapp eller en annan kontroll i Studio får du information om vad den gör. Ett verktygstips visas med en förklaring av funktionen.