Exporteraren : Exportera till webben
Exportera till webben
Exportören i Pinnacle Studio låter dig dela dina filmskapelser med ditt sociala nätverk på Facebook, med dina professionella kontakter på Vimeo samt potentiellt med hela världen på YouTube.
Att lagra dina media och dina projekt i molnet innebär även att du har åtkomst till dem från din mobiltelefon eller handdator, och de kan enkelt överföras mellan datorer för samarbete och bekväm åtkomst.
Om du inte redan är inloggad på leverantörens webbplats, kommer en inloggningssida att visas.
* Facebook
Efter att du loggat in på ditt Facebook-konto kan du ange en ny Titel eller Beskrivning för din film, och välja inställningar för Format och Sekretess i listorna.
* Vimeo
Efter att du loggat in på ditt Vimeo-konto kan du ändra filmens Titel, Beskrivning och Etiketter. Välj det format du föredrar i listan.

* YouTube
Efter att du loggat in på ditt YouTube-konto kan du skriva in en ny Titel, en ny Beskrivning eller nya Etiketter. Välj inställningar för Format och Sekretess i listorna.
* Efter uppladdning
När uppladdningen är klar kan du öppna en ny webbläsare för att se din skapelse, eller återgå till Studio. För Facebook, YouTube och Vimeo måste din fil behandlas innan den kan ses online, vilket gör att den kanske inte är tillgänglig direkt.