Korrigeringar : Fotoredigeringsverktyg
Fotoredigeringsverktyg
Dessa verktyg finns i fältet längst ned i Fotoredigeraren. De kan endast användas för foton och andra bilder som laddats från Biblioteket. Bilder som öppnas från projektets tidslinje har inte tillgång till dem.
* Bildrotation
Två rotationspilar finns till vänster under förhandsgranskningen av bilden. Klicka på dem för att rotera bilden från Biblioteket antingen medsols eller motsols i steg om 90 grader.
Rotation är enbart tillgängligt i Fotoredigeraren när ett foto öppnats från Biblioteket. Klipp som öppnats från projektets tidslinje kan roteras med effekten 2D-redigeraren.
* Före och efter
När du redigerar foton kan du jämföra originalet bredvid den ändrade versionen direkt. Det tre visningarna kan öppnas med pilen till höger om knappen.
Delad bild: Nederdelen av förhandsgranskningen visar korrigeringar. Du kan justera den vertikala delningslinjens placering genom att dra dess mitt uppåt eller nedåt med musen. Du kan också dela bilden diagonalt genom att ta tag i linjen på ena sidan och rotera.
Hel bild sida vid sida: Höger bild visar korrigeringar.
Hel bild över och under: Undre bilden visar korrigeringar.