Titelredigeraren : Förinställda stilar
Förinställda stilar
Fliken Stilar i Förinställningsväljaren i Titelredigerarens innehåller visuella stileffekter som kan användas på text- och formlager i din titel.
* Förhandsgranska stilar
Du förhandsgranskar en viss stil i ett visst lager genom att först välja lagret och sedan öppna fliken Stilar i Förinställningsväljaren och föra muspekaren över miniatyrbilderna. Medan du håller muspekaren där visar Redigeringsfönstret din titel så som den skulle se ut med den valda stilen. På så sätt kan du genast bedöma dess effekt i sammanhanget.
* Använda en stil
Lägg till en förinställd stil i ett textlager eller vektorgrafiklager med musen genom att klicka i Redigeringsfönstret eller i lagerlistan. Du kan också påverka flera lager samtidigt genom att markera flera lager eller en lagergrupp.
Välj en inställningskategori för att börja använda stilar: Standard, Skugga, Slipad eller Med kontur. För muspekaren över miniatyrbilderna för att förhandsgranska förinställningarna. Klicka på miniatyrbilden för att använda den på det aktuella lagret.
När du har markerat ett eller flera lager använder du en av dessa metoder för att använda en stil:
Klicka på dess miniatyrbild i Förinställningsväljaren.
Dra miniatyrbilden från Förinställningsväljaren och släpp den på lagret i Redigeringsfönstret.
Dra miniatyrbilden från Förinställningsväljaren och släpp den på ett lager eller en lagergrupp i Redigeringsfönstrets rubrik.