Titelredigeraren : Förinställningsväljaren
Förinställningsväljaren
Det går snabbt att skapa en snygg titel med förinställningsväljaren i Titelredigeraren. När du har skrivit din text, och fortfarande har textlagret markerat, kan du lägga till någon av de förinställda stilarna med ett musklick. För att göra det hela ännu enklare kan du sväva med musen över en Stil-ikon. Då visar redigeringsfönstret effekterna på din titel genom att använda stilen på det aktuella lagret.
Även om du inte kan hitta exakt den stil du vill ha bland förinställningarna kan du ofta spara tid genom att börja med en som är nästan som den du vill ha, och sedan forma om den i underpanelen Stilinställningar.
Förinställningsväljaren med fliken Stilar vald. Genom att klicka på namnet i en av de visade förinställningsgrupperna öppnas en lista med ikoner.
Det finns inget som går upp mot en animering för att ge din titel lite visuell genomslagskraft . Klicka på fliken Rörelser i förinställningsväljaren. De tre grupperna av förinställningar representerar faserna i ett lagers liv.
Rörelseförinställningarna kategoriseras efter vilken roll de spelar när de introducerar, visar och tar bort lager från vyn.
Precis som med Stilar kan Rörelser förhandsgranskas genom att du svävar med musen över inställningarnas ikoner. Så fort du bestämt dig kan du lägga till din valda Rörelse-effekt med ett enda musklick.