Tietoja otsikoista
Otsikoiden lisäämiseen on Pinnacle Studio -ohjelmassa useita tapoja:
Luo otsikko itse
Lisää esiasetettu otsikko
Kun luot otsikon itse, voit tallentaa sen esiasetukseksi.
Yleensä kun valitaan esiasetettu otsikko, se lisätään projektiin, halutut muokkaukset tehdään valitsemalla otsikko aikajanalta ja tekstin tai muiden ominaisuuksien muutokset tehdään Otsikko-paneelissa.
Huomaa: Jos otsikkoa muokataan suoraan Kirjastossa, esiasetus aukeaa korjaustilassa. Aikajanalle tulee näkyviin välilehti, jossa näkyy otsikko (nykyisessä projektissa on myös välilehti). On suositeltavaa, että kun otsikon muokkaus on valmis, se tallennetaan (uudella nimellä) ja aikajanan otsikkovälilehti suljetaan ennen pääprojektin jatkamista.
Vinkkejä otsikoiden löytämiseksi
Kuten muidenkin aineistojen kohdalla, esiasetettuja otsikoita voi etsiä Kirjastosta. Tässä muutamia avainsanoja, joita voi käyttää:
peittokuva: otsikot, joissa on läpinäkyviä alueita, joiden läpi alla olevien raitojen sisältö näkyy.
koko näyttö: otsikoilla ei ole läpinäkyviä alueita, vaan ne täyttävät täysin videokuvaruudun.
Muita hakusanoja, joita voi kokeilla otsikoiden kanssa Kirjastossa: "vierivä", "liikkuva", "nimi" ja "otsikko".