Pääsy otsikkopaneeliin
Otsikkopaneeliin pääsee useilla tavoilla. Se, mitä näkyy, kun Otsikko-paneeli avataan, riippuu siitä, mikä on valittu (tai ei ole valittu).
Huomaa: Kun otsikkoa kaksoisnapsautetaan Kirjastossa, esiasetus avautuu korjaustilassa. Aikajanalle tulee näkyviin välilehti, jossa näkyy otsikko (nykyisessä projektissa on myös välilehti). On suositeltavaa, että kun otsikon muokkaus on valmis, se tallennetaan (uudella nimellä) ja aikajanan otsikkovälilehti suljetaan ennen pääprojektin jatkamista.
* Pääsy otsikkopaneeliin
Tee jokin seuraavista toimista:
Valitse Kirjaston paneelialueelta Otsikko.
Vedä aikajanalla osoitinta (toistopää) sijaintiin, johon haluat lisätä otsikon, ja napsauta Otsikko-painiketta aikajanan työkalurivillä.
Kaksoisnapsauta aikajanalla olemassa olevaa otsikkoleikettä.
Kaksoisnapsauta Kirjastossa pikkukuvaa saadaksesi esiasetetun otsikon.
* Kirjaston otsikkoeditoinnin korjaustilan sulkeminen
Kun olet tallentanut editoidun kirjasto-otsikon uudella nimellä, napsauta aikajanalla otsikon välilehden sulkemiskuvaketta (x).
Vaaleanvihreän välilehden sulkemiskuvakkeen napsauttaminen sulkee otsikon korjaustilan.