Kuva kuvassa -tehosteen (PIP) lisääminen Monikameraeditorissa
Voit lisätä monikameraprojektiisi kuva kuvassa -tehosteen (PIP). PIP:n avulla voit toistaa videota tietyssä ruudun kohdassa samalla kun päävideo toistuu taustalla.
Kuva kuvassa -toiminnon (PIP) periaate on kuvattu yllä olevassa kuvassa.
* Kuva kuvassa -tehosteen (PIP) lisääminen monikameraprojektiin
1 Kun olet luonut monikamerakoosteen Monikameraraidalle, napsauta Toista-painiketta tai siirry Monikameraraidalla kohtaan, johon haluat lisätä PIP-tehosteen.
2 Aktivoi raita aikajanalla napsauttamalla PIP-raidan ympyrää.
Kun ympyrä on aktiivinen, se on täytetty punaisella: .
3 Napsauta moninäkymäruudussa haluamasi kameran esikatselua.
Osio lisätään PIP-raidalle.
4 Aseta osion päätepiste napsauttamalla osion loppua PIP-raidalla ja vetämällä se haluamaasi kohtaan aikajanalla.
5 Voit valita PIP:n kulman napsauttamalla Muuta PIP-sijaintia -painiketta  PIP-raidalla ja valitsemalla haluamasi sijainnin.
PIP-sijainti näkyy pääesikatseluruudussa.