Äänet aikajanalla
Kun napsautat Äänimikseri-painiketta aikajanan työkalurivillä, voit säätää äänitasoja ja yksittäisten äänileikkeiden sijoitusta stereo -tai monikanavakuvassa ja muokata raitojen tasoja äänen avainruudunnuksen avulla. Kaikkien aikajanan äänien Pää-äänenvoimakkuus tulee näkyviin aikajanan otsikkoalueelle.
Surround-ääni
Panorointityökalu on täysin surround-yhteensopiva. Voit sijoittaa minkä tahansa leikkeen äänen haluamallasi tavalla kaksiulotteiseen kuuntelukenttään – yhtä hyvin edestä taakse kuin vasemmalta oikealle.
Voit avata panorointityökalun ponnahdusikkunan napsauttamalla ääniraidan panorointityökalu-painiketta Äänimikseri-tilan ollessa aktiivisena.
Jos miksaat äänen jokaisessa leikkeessä ikään kuin surround-toistoa varten, voit silti tuottaa elokuvatiedostoon stereoääniraidan käyttämällä ainoastaan vasemman ja oikean kanavan tasapainotietoja. Jos tämän jälkeen päätät tallentaa projektisi DVD-levylle, 5.1-kanavainen surround-ääni on jo valmiina. Lisätietoja panorointityökalusta on kohdassa Panorointityökalu.