Tavalliset säätimet
Jotkut säätimet ovat käytettävissä molemmissa asennustavoissa:
Muuta asennustiedostojen sijaintia -painikkeen avulla voit määrittää kansion, joka sisältää asennustiedostot, jotka haluat Installation Managerin käsittelevän. Sinun tarvitsee käyttää sitä vain, jos olet siirtänyt asennustiedostot ensimmäisen käytön jälkeen. Painike avaa kansioselaimen, jonka avulla voit osoittaa Installation Managerille uuden sijainnin.
Lue lisää -kohdassa annetut linkit tarjoavat lisätietoa kaikista Studioon liittyvistä aiheista.