Videon kaappauksen pakkausasetukset
Sekä DV/HDV:n tuonnille että analogiselle tuonnille käytettävät vaihtoehdot sisältävät mahdollisuuden pakkausasetusten hienosäätämiseen. Jos valitset DV- tai MPEG-esiasetukset, voit esikatsella varsinaisia käytössä olevia asetuksia. Asetusten muokkaaminen täällä johtaa automaattisesti ”Muokattu”-esiasetuksen käyttöönottoon.
Koska jotkut valinnat ovat riippuvaisia toisista, kaikki asetusvaihtoehdot eivät ole samanaikaisesti näkyvissä.
* Videokaappauksen pakkausasetusten valitseminen
1 Napsauta Tuo-välilehdellä Kaappaa videota.
2 Valitse Asetukset-alueella vaihtoehto Esiasetukset-kohdasta.
3 Laajenna asetukset-alue napsauttamalla Esiasetukset kohdan vasemmalla puolella olevaa nuolta.
4 Valitse mikä tahansa seuraavista Videoasetukset-vaihtoehdoista:
Pakkauskoodekki: Käyttämällä tätä pudotusvalikkoa voit valita koodekin, jota haluat käyttää.
Kehyksen koko: Tämä rivi näyttää kaapatun videon koon.
Laatu, Siirtonopeus: Jotkut koodekit näyttävät kuvanlaadun asetukset pakkausprosentin mukaan (Laatu), toiset taas vaaditun datan siirtonopeuden mukaan muodossa Kt/sek (Siirtonopeus).
5 Valitse mikä tahansa seuraavista Ääniasetukset-vaihtoehdoista:
Tallenna ääni: Poista valintamerkki tästä valintaruudusta, jos et aio käyttää kaapattua ääntä tuotannossasi.
Pakkaus: Tämä pudotusvalikko näyttää koodekin, jota käytetään sisääntulevan äänidatan pakkaukseen.