Correcting Library media
Voit tehdä korjauksia Kirjastossa olevaan media-aineistoon. Korjatun media-aineiston taustalla olevaa tiedostoa ei muuteta. Sen sijaan korjausparametrit tallennetaan Kirjaston tietokantaan ja niitä käytetään uudelleen aina, kun kohdetta näytetään tai käytetään. Voit halutessasi tehdä lisää korjauksia aikajanaan, mutta ne eivät vaikuta media-aineistoon Kirjastossa.
* Korjausten tekeminen Kirjaston media-aineistoon
1 Tee jokin seuraavista Kirjasto-paneelissa:
Napsauta media-aineiston (video, valokuva tai äänitiedosto) esikatselukuvaa ja valitse Avaa korjauseditorissa.
Kaksoisnapsauta media-aineiston esikatselukuvaa
2 Tee haluamasi muutokset Korjaukset-ikkunassa ja palaa Kirjastoon napsauttamalla OK.
Korjattu mediatiedosto voidaan nyt lisätä projekteihin. Korjaukset pätevät kaikkiin tuleviin projekteihin.
* Korjausten poistaminen Kirjaston media-aineistosta
1 Napsauta hiiren kakkospainikkeella Kirjasto-paneelia ja napsauta sitten sen media-aineiston esikatselukuvaa, johon on tehty korjauksia ja valitse Palauta alkuperäiseksi.