Aikajanan median korjaaminen
Aikajanan sisältöön tehdyt korjaukset tallennetaan projektin kanssa (tämän vuoksi ne ovat projektikohtaisia).
Poista korjauksia mediasta valitsemalla leike aikajanalla ja avaamalla käyttämäsi korjaukset Editori-paneelissa ja valitsemalla Valitse esiasetus -luettelosta Oletus.
Lisätietoja tietyn median korjaamisesta on kohdissa Valokuvien korjaaminen, Videon korjaus ja Äänen korjaus.
* Näkymän asetukset
Soolo: Tämä painike näkyy raidan päiden yläpuolella aikajanalla. Kun se on aktiivinen (oranssi), voit tarkastella valittua raitaa erikseen ottamatta huomioon sen ylä- tai alapuolella aikajanalla olevan raidan leikkeiden vaikutusta. Napsauttamalla painikkeen vieressä olevaa valikkonuolta voit myös tarkastella valittua raitaa ja vain valitun raidan alla näkyvää raitaa.
Koko näyttö: Tämä painike näkyy esikatselupaneelin oikeassa yläkulmassa. Aktivoituna tämä painike skaalaa esikatselukuvan käytössä olevan näytön kokoiseksi ja poistaa muut työkalut näkymästä. Voit sulkea koko näytön tilan painamalla Esc-näppäintä tai napsauttamalla sulje (X) -näppäintä ruudun oikeassa yläkulmassa. Koko näyttö -näkymä sisältää oman päällekkäisen siirtymispainikkeiden paneelin.