Otsikoiden luonti ja muokkaus
Otsikko Pinnacle Studio -ohjelmiston Otsikkoeditorissa rakentuu neljän tyyppisistä elementeistä:
Taustakerros: Oletusarvoisesti tausta on täysin läpinäkyvä. Peittävien otsikoiden kanssa tämä on yleensä paras vaihtoehto. Erityistarkoituksiin tai koko näytön otsikoihin voit valita kiinteän värin, liukuvärin, kuvan tai videon näkymään taustalla. Muokattavuuden lisäämiseksi Taustan asetukset on varustettu myös läpinäkyvyyttä säätelevällä liukusäätimellä. Katso Taustan asetukset.
Video- ja kuvakerrokset: Resurssit, jotka muodostavat nämä kerrokset, ovat peräisin Kirjaston video-, valokuva- ja elokuvaprojektiosista. Kerrokset tukevat samoja toimintoja kuin teksti- ja muotokerrokset, poikkeuksena ovat kuitenkin Ulkoasut.
Teksti- ja muotokerrokset: Nämä ovat vektoripohjaisia kerroksia, mikä tarkoittaa, että niitä ei ole tallennettu tavallisina tiedostoina kuten video- ja valokuvatiedostot, vaan eräänlaisina “resepteinä”, jotka mahdollistavat niiden uudelleen luomisen suorista sekä kaartuvista viivoista, joihin voidaan lisätä ominaisuuksia (esim. väri) ja erikoisefektejä (esim. sumennus). Kuten video- ja kuvakerroksia, myös näitä vektoripohjaisia kerroksia voidaan vetää, käännellä ja yhdistää ryhmiin sekä niiden kokoa voidaan muuttaa. Niihin voidaan myös lisätä liikkeitä. Toisin kuin muita kerroksia, näitä voidaan mukauttaa Ulkoasujen kanssa Esiasetusten valinnan Ulkoasut-osiosta. Katso lisätietoja kohdasta Ulkoasun esiasetukset.