Leikkeiden poistaminen
Voit poistaa yhden tai useamman leikkeen valitsemalla ne ensin ja painamalla Delete. Voit myös napsauttaa roskakori-kuvaketta aikajanan työkaluriviltä tai valita Poista valinnan kontekstivalikosta.
Mikäli toimitaan älykkäässä tilassa ja poisto tekee raon, joka kulkee kaikkien raitojen yli, sen voi sulkea siirtämällä materiaalia raon oikealta puolelta vasemmalle. Tämän avulla vältät tyhjiä osioiden luomisen vahingossa ja varmistat samalla, että synkronointi raitojen välillä säilyy.
Jos Alt-näppäintä pidetään alhaalla poiston aikana, kaikki syntyneet raot jätetään avoimiksi.
Lisäystilassa suljetaan myös raot raidoilta, joista leikkeitä on poistettu, mutta muihin raitoihin ei kosketa. Synkronointia ei pyritä säilyttämään poistokohdan oikealla puolella.
Synkronointia ajatellen turvallisin muokkaustapa poistoon on korvaaminen, sillä se vain poistaa leikkeet ja jättää kaiken muun ennalleen.