Tehostekokoelmat
Tietyn ilmeen, käyttäytymisen tai äänen saavuttaminen saattaa vaatia useiden tehosteiden yhdistämistä tietyssä järjestyksessä. Sekä video- että äänitehosteita saatetaan tarvita. Halutun tuloksen saavuttamiseksi parametrit on säädettävä kullekin tehosteelle. Löydettyäsi oikean yhdistelmän voit tallentaa tehosteiden yhdistelmän tehostekokoelmana.
Ne tallennetaan Kirjaston Tehosteet-luokan kohtaan Omat FX-sommitelmat, ja niitä voidaan käyttää muiden tehosteiden tavoin.
Voit käyttää tallennettuja FX-sommitelmia Kirjasto-paneelista.
* Tallenna tehosteiden yhdistelmä FX-sommitelmana
1 Käytä aikajanalla leikkeeseen kahta tai useampaa tehostetta.
2 Napsauta leikettä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tehoste > Tallenna FX-sommitelmana.
3 Ota FXsommitelma-ikkunassa käyttöön valintamerkit tehosteille, jotka haluat sisällyttää ja syötä sommitelmalle nimi.
4 Napsauta Tallenna.
Sommitelma tallennetaan Kirjaston luokkaan Tehosteet kohtaan Omat FX-sommitelmat.