Vie animoituun GIF-tiedostoon
Voit käyttää Pinnacle Studiossa tarkkoja työkaluja animoitujen GIF-tiedostojen luomisessa. Animoidut GIF-tiedostot ovat yksinkertaisia, verkkoystävällisiä animoituja tiedostoja, joiden kesto on tyypillisesti alle 10 sekuntia. Vaikka niitä käytetään perinteisesti yksinkertaisempaan grafiikkaan niiden rajoitetun värivalikoiman (256 väriä) vuoksi, värivalikoima voidaan optimoida laajemmalle kuvavalikoimalle (Pinnacle Studio käyttää värien optimoinnissa sekoitussävytystä). GIF-tiedostot tukevat myös läpinäkyvyyttä.
Pinnacle Studiossa helpoin tapa luoda nopeasti animoitu GIF-tiedosto on käyttää Vie-välilehden merkkejä, jotta voidaan valita tarkasti projektin osa (yksittäinen video tai monimutkaisempi projekti), jonka haluat muuntaa GIF-tiedostoksi. Valitse sitten asetukset, jotka tuottavat tarvitsemasi koon ja laadun, ja vie. Kaikki nimikkeet tai tehosteet, jotka olet lisännyt projektin tähän osaan, viedään lopulliseen GIF-tiedostoon. Tuloksena oleva yksittäinen tiedosto käsittää sarjan GIF-kuvia, jotka tuottavat animaation.
* Vienti animoituun GIF-tiedostoon
1 Kun olet luonut projektisi ja muokannut sitä Muokkaa-välilehden aikajanalla, napsauta Vie-välilehteä.
2 Aseta vietävien tiedostojen Kohde napsauttamalla selauspainiketta ja valitsemalla sijainti.
3 Kirjoita tiedoston nimi Tiedostonimi-kenttään.
4 Varmista, että Sama kuin aikajana -valintaruutua ei ole merkitty.
5 Valitse avattavista valikoista, vasemmalta oikealle, Laajentaminen jasitten *.gif ja Kuva.
6 Valitse avattavasta Esiasetus-valikosta haluamasi vaihtoehto. Voit mukauttaa asetuksia (mukaan lukien Kuvan koko, Kehykset/sek, GIF-laatuja Luuppitoisto) napsauttamalla Muokkaa esiasetusta -painiketta . Napsauta sitten Tallenna esiasetus -painiketta tallentaaksesi mukautetut asetuksesi uudeksi esiasetukseksi.
7 Jos haluat viedä vain osan projektista, käytä soitinikkunan toiston hallinta-alueen trimmaussäätimiä (Merkki sisään ja Merkki ulos).
8 Vie projekti napsauttamalla Aloita vienti.

Huomaa: Arvioitu tiedostokoko näkyy soitinikkunan alla. Säädä asetukset ja pituus varmistaaksesi, että lopullinen tiedostokoko sopii sinne, missä haluat pitää animoitua GIF-tiedostoa.