Kasvojentunnistuksen käyttäminen maskin seuraamiseen
Voit käyttää Kasvot-työkalua maskin luomiseen ja kasvojen liikkeen seuraamiseen videoleikkeessä. Tämä ominaisuus helpottaa kohteen henkilöllisyyden suojaamista sumennusta tai mosaiikkia käyttämällä tai parantavien tai luovien tehosteiden lisäämistä kasvoihin tai niiden ympäristöön—voit suojata kasvoja ja käyttää samalla tehostetta ympäröiviin alueisiin.
Kasvojentunnistus ja liikkeenseuranta mahdollistavat sumennuksen, mosaiikin tai jonkin muun tehosteen lisäämisen kohteen kasvoihin.
* Kasvojentunnistusta liikkeenseurantaan käyttävän maskin käyttäminen
1 Valitse aikajanalla leike, jonka haluat peittää, ja napsauta Maski, jotta Maski-paneeli tulee näkyviin. Lisää maski suoraan leikkeeseen napsauttamalla Luo leikemaski.
2 Napsauta Maski-paneeliin ilmestyvää uutta Leikemaski-painiketta (esimerkiksi Leikemaski 1) ja napsauta Luo muoto.
3 Napsauta Soitin-paneelin Maski-esikatselualueella Kasvot-työkalua .
4 Napsauta kasvoja esikatseluikkunassa.
Kasvojen päälle lisätään maskipeittokuva. Jos haluat säätää maskia, napsauta Maski-paneelissa Muokkaa ja muokkaa sitten maskia käyttämällä Soitin-paneelin esikatseluikkunan yläosassa näkyviä Sivellin- ja Pyyhekumi-työkaluja. Napsauta työkalujen oikealla puolella olevaa Valmis-painiketta, kun olet valmis.
5 Napsauta Maski-paneelissa luomasi muodon Seuraa-painiketta .
Käsittely saattaa kestää jonkin aikaa leikkeen koosta ja monimutkaisuudesta ja tietokonejärjestelmästäsi riippuen.
6 Napsauta Maski-paneelissa Toiminto-välilehteä ja valitse haluamasi Maskin ominaisuudet.