Suosikit
Suosikkien avulla voit helposti merkitä ja löytää haluamasi sisällöt, kuten suosikkitehosteet, -siirtymät ja -tekstit.
* Sisällön merkitseminen suosikiksi
1 Napsauta luokkaa Kirjaston navigointipaneelissa.
2 Napsauta pikkukuvaa hiiren kakkospainikkeella Kirjaston selainalueella ja valitse Lisää suosikkeihin.
Komento näkyy vain, jos luokka tukee suosikkeja.
Suosikiksi merkitty sisältö näkyy Kirjaston yläosassa Suosikit-kansiossa (kun sisältö on järjesteltynä kansioittain). Jokaisella sisältötyypillä on oma Suosikit-kansionsa, johon voidaan siirtyä navigointipaneelin vastaavasta luokasta.

Suosikit kirjastossa